Odin - Poligon de Tragere Complet

Odin Target proiectează și construiește game de poligoane de tragere interioara de ultimă generație. Ne ocupăm de toate, de la proiectarea la fața locului până la construcții si inspectie. De asemenea, deținem mai multe brevete pentru proiectarea sistemelor noastre unice de prindere a gloanțelor și a țintelor.

Proiectăm atât spații de tragere convenționale cu o singură direcție, cât și intervale tactice de tragere cu capacități de tragere 360 ° pentru scenarii de antrenament în acțiune live. Gama de tragere va fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Proiectarea brevetată a Svalin Bullet Trap permite adâncimea de instalare de numai 500 mm, permițând distanțe de tragere maxime în orice incapere. În calitate de contractant complet, vă garantăm că fiecare aspect al domeniului de tragere se ridica la standardul Odin Target pentru calitate și experiență.

Mediu de lucru de ultimă generație

Pentru oricine lucrează sau petrece timp la un poligon de tragere, mediul de lucru este un factor esențial pentru practicile durabile. Un mediu de lucru de înaltă calitate asigură faptul că instalațiile pot fi utilizate pentru perioade mai lungi de timp și riscurile pentru sănătate asociate în mod normal cu poligoanele de tragere pot fi reduse la zero. Gamele de poligoane de tragere Odin Targets oferă următoarele caracteristici pentru a asigura un mediu de lucru de ultimă generație.

Pentru oricine lucrează sau petrece timp la un poligon de tragere, mediul de lucru este un factor esențial pentru practicile durabile. Un mediu de lucru de înaltă calitate asigură faptul că instalațiile pot fi utilizate pentru perioade mai lungi de timp și riscurile pentru sănătate asociate în mod normal cu poligoanele de tragere pot fi reduse la zero. Gamele de poligoane de tragere Odin Targets oferă următoarele caracteristici pentru a asigura un mediu de lucru de ultimă generație:

  • Sistem de ventilație de înaltă calitate – îndepărtează particulele dăunătoare din aer în raza de tragere. Aerul este apoi filtrat înainte de a fi eliberat în atmosferă, astfel încât niciun fel de reziduuri de praf sau praf de pușcă să nu fie eliberat în natură.
  • Sistem de curățare automată a prafului și a reziduurilor de gloanțe – cu sistemul de presiune joasă brevetat Odin Targets în interiorul capcanei glontului, praful de la impact este șters automat. Reziduurile de gloanțe sunt, de asemenea, transportate și colectate, făcând posibilă reciclarea.
  • Proiectarea instalației de anulare a zgomotului – una dintre cele mai mari probleme ale mediului de muncă, în afară de calitatea aerului, este poluarea fonică din armele de foc. Mulțumită designului Odin Targets este posibil ca zgomotul dăunător dintr-o armă sau o pușcă să fie filtrată în același mod în care un ecou este filtrat dintr-un studio de sunet. Sistemul de anulare a zgomotului antrenează de asemenea trăgătorii pentru a identifica rapid amenințările.
  • Proiectarea planului de tragere tactică – podeaua din intervalele de tragere Odin Targets este special concepută pentru a permite manevrarea și antrenarea tactică. Materialul elastic este produs atât pentru a reduce impactul, cât și pentru a face manevre repetate cu o scădere semnificativă a riscului de vătămare.
  • Designul brevetat al capcanei de gloanțe Svalin elimină complet ricoșele din lateral. Acest lucru permite instructorilor și utilizatorilor să se deplaseze liber în spatele liniei de foc, fără niciun risc de vătămare sau rănire.

Mentenanta Minimala

Sistemul automat de compensare face capcana pentru gloante practic fără întreținere. Suprafața țintă este, de asemenea, acoperită cu un ecran balistic cu auto-vindecare, care se revigorează odată ce proiectilul a trecut, făcând posibil ca poligonul de tragere să reziste la frecvențe mari.

Acest lucru înseamnă că poligonul de tragere poate fi utilizat pe perioade lungi de timp fără a fi opri pentru întreținere sau curățare. Proiectarea este destinată să reziste antrenamentelor tactice zilnice de către forțele militare și speciale.

De asemenea, putem aranja un contract de servicii în care inspectăm instalațiile de două ori pe an pentru a ne asigura că dispozițiile de securitate sunt actualizate în toate părțile facilităților, inclusiv actualizări software și înlocuirea pieselor de uzură.

Sisteme de Distragere High-Tech

Gama de poligoane de tragere Odin Targets vine cu posibilitatea de a instala un sistem de distragere cu luminii și sunetului complet integrat, inclusiv mașini de fum pentru a crea efecte vizuale sau pentru a afecta linia vizuală. Panourile de lumină încorporate pot recrea condițiile din orice moment al zilei, de la lumină solară strălucitoare până la amurg sau intuneric, cu lumini albastre stroboscente, care recreează mediul unei situații de urgență noaptea.

În combinație cu un puternic sistem de sunet, domeniul de tragere este echipat pentru a crea un număr mare de scenarii pentru antrenamente și operații tactice.

Toate distragerile pot fi gestionate de pe orice iPad sau tabletă cu un software ușor de utilizat.

Sistemele de distragere pot fi, de asemenea, adaptate pentru a răspunde oricărei solicitări, așa că vă rugăm să nu vă declarați nevoile la consultație.

Sistem Laser Shot Integrat

Împreună cu partenerul nostru Laser Shot vă oferim un sistem de simulare complet bazat pe scenarii. Laser Shot dezvoltă instrucții și simulări de ultimă oră asupra armelor de foc.

Tehnologia se bazează pe un sistem real de proiecție HD, cu simțire și funcție de acțiune live, combinate cu senzori de urmărire a gloanțelor, ceea ce face din fiecare scenariu o experiență de formare reală.

Laser Shot oferă soluții de formare progresivă, aplicabile la toate nivelurile de abilități și adaptabile nevoilor individuale ale clienților – toate concentrându-se pe principiile de bază ale „antrenamentului în timp ce luptați”. Soluțiile de formare prin focuri laser măresc programele existente cu alternative sigure prin utilizarea simulărilor avansate din punct de vedere tehnologic pentru antrenament imersiv.

În instalațiile de tragere live Odin Targets, acestea transformă raza de tragere spre o instalație de pregătire excepțională, de ultimă oră, potrivită fiecărei nevoi și adaptabilă la aproape orice scenariu. permițând distanțe maxime de fotografiere în orice instalație. În calitate de contractant complet, vă garantăm că fiecare aspect al domeniului de fotografiere ține standardul Odin Target pentru calitate și experiență pentru utilizatori.

*** pentru mai multe informatii descarcati Catalogul Odin Target

Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!