Zombie Hunting - Noul Scenariu

De la creatorii sistemului imersiv de antrenament vine cel mai impresionanta serie “Zombie survival”

The Infected: Incercati sa ramaneti in viata in timp ce strigoii se plimba printre cei vii. Ramaneti vigilenti si in siguranta reactionand rapid. Utilizati-va abilitatile de tragere pentru pentru a tinti la cap. Asta ar putea sa fie de ajung pentru a scapa de infectie.

Asylum: Aventurati-va prin azil si incercati sa evadati din salile abandonate unde se afla creaturile malefice.

The Haunting:  Experimentează răul sinistru care așteaptă. Spiritele bântuie în această experiență înfricoșătoare. Îmbunătățiți tintirea și dezvoltați precizia cu cel mai nou gameplay interactiv de la Laser Shot.

The Wood Shed: Îndurați șocurile și surprizele din cabana de lemn fără a deveni următoarea victimă. Experimentează groaza a ceea ce se ascunde în întuneric și imbunatateste-ti abilitățile de reactie.

The Bunker: In interiorul superficialității și depravării Bunkerului, supraviețuiți atacurilor în timp ce alergați pentru viața voastră. Practicați viteza și agilitatea cu acest gameplay.

The Cemetery: Va puteti imbunatati indemanarea si viteza de reactie incercand sa staiti in viata in timp ce creaturi ciudate vor sa va traga sub pamant

Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!