KD Range

KD Range este un element fundamental al cursului de instructaj pentru ochire deoarece respectă standardele câmpului de luptă.

Aceasta versiune virtuală a instructajului de țintire din viața reală include funcții proiectate să îmbunătățească experiența unui utilizator și să furnizeze instructorului feedback instantaneu, cum ar fi un indicator LOMAH (Location of Misses and Hits) in vederea periferică a utilizatorului, care afișează localizarea instantă a glonțului fără a fi nevoit să blocheze vederea utilizatorului. Aceste caracteristici reduc foarte mult timpul necesar ca un utilizator sa devină expert cu sistemul de arme pe distanțe variate.

O gamă KD are trei obiective primare: tragerea în formații stranse la o distanță cunoscută, ajustearea setărilor de vedere la distanță în timp ce se simulează efectele vântului și gravitației și testele pentru țintă. Experiența de tragere pe un poligon KD este un pas intermediar spre experiența de tragere a unui soldat de luptă. Soldatului i se oferă informații cu privire la locația exactă a loviturilor sau pierderilor fiecărui glonț tras. Tragerea KD se realizează cu o singură țintă vizibilă, la o distanță cunoscută, și soldatul poate stabili o poziție care să ofere un punct natural de țintă asupra acelei ținte unice.

Caracteristici

  • Experiență reală 1080P
  • Dimensiunea,culoarea și distanța țintei opțională
  • Indicator LOMAH pentru feedback instant
  • Simulator pentru condiții meteo
  • Compatibilitate cu toate simulatoarele Laser Shot
Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!