RunningMan

Indicatorul RunningMan va arăta o țintă pe care utilizatorul va trebui să o impuste. Utilizatorul va trebui să aproximeze distanța, viteza, vântul si viteza glonțului pentru a reuși să țintească. Dispozitivul este capabil să returneze un semnal imediat, în cazul în care utlizatorul nu reușește să nimerească.

Dispozitive de antrenament suplimentare precum : măsuratoare de viteză si distanță deasupra fiecărei ținte sau marcaje pentru referința distanței pot fi activate și dezactivate în timp real, pe parcursul unui antrenament.

Dispozitivul RunningMan® permite o analiză detaliată a focului de armă, indicând ce parte din țintă a fost lovită. Kitul RunningMan® include și un after-action review (AAR) integrat care permite ca după fiecare sesiune de antrenament aceasta să poată fi examinată de un instructor din mai multe puncte de vedere : plasarea focului de armă, traseul acestuia, impactul cu ținta. Aceste opțiuni pot fi accesate prin interfața utilizatorul DVR-style.

RunningMan® include o variație de peisaje și scenarii cu obstacole care pot fi activate și dezactivate în timp real. Fiecare scenariu are opțiunea de a afișa și personaje care nu fac parte din setul de ținte pentru a stimula distincția dintre ținte si alte personaje.

Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!