SRT Livefire

Shooting Range Technologies ™ este lider în proiectarea, fabricarea și echiparea poligoanelor de trageri cu armament si munitie reala. Cu peste șaptezeci de ani de experiență in industrie, personalul SRT are calificarea unică pentru a vă prelua si finaliza proiectul la timp, în limitele bugetului. Folosim cea mai recentă tehnologie de proiectare asistată pe calculator si operam unele dintre cele mai mari mașini de tăiat cu jet de apă din America de Nord. Ca divizie a Laser Shot Inc. și care a funcționat anterior doar sub denumirea de Laser Shot, SRT a proiectat, fabricat și echipat poligoane de trageri specializate, cu protectie balistica 360°, zero zona de risc(ZERO-SDZ),încă din 2005.

Gama pentru a stisface toate nevoile

Produsele noastre includ Poligoanele Modulare SRT, Poligoanele Mobile si Relocabile/Container si Case de Asalt/Trageri tactice. Va stam la dispozitie si cu gama clasica de poligoane daca doriti. Am construit și furnizat facilități pentru fiecare ramură a armatei americane, inclusiv SOCOM, armate straine, inclusiv forțele speciale canadiene, DHS / ICE / Patrula de frontieră și Rezerva Federală, precum și agențiile de aplicare a legii și clienții civili / comercianti din întreaga lume. Chiar și Sturm, Ruger & Co., unul dintre cei mai mari producători de arme de foc din lume, după cercetări exhaustive, a ales SRT să proiecteze, să construiască și să ofere noile facilități de testare a armelor în două fabrici de producție.

Versatil, Solutii la cheie

Toate Poligoanele SRT sunt proiectate ca Solutii la cheie. In afara de locul unde sa le montam și conectarea la reteaua electrică, singurele lucruri pe care noi nu vi le dăm sunt armele și gloanțele. Fiecare gamă SRT este concepută pentru a se potrivi cu tehnologia patentată Laser Shot “Thermal Shot ™” de tinte Virtuale pentru trageri cu munitie reala – cel mai versatil și mai provocator sistem de trageri reale de disponibil oriunde.

Gama “Modulară” poate avea un perete video continuu de 40′, iar “Poligoane Mobile/Container” pot găzdui un singur sistem video larg de 8′. Sistemul “Casa de Asalt” este conceput pentru a găzdui multe sisteme video în rețea în mai multe camere. În calitate de designer / fabricant, colaborăm cu alți lideri din industrie în ceea ce privește echipamentul, pentru a vă extinde gama exact așa cum doriți și puteți “mixa și potrivi” echipamentul dorit. Reputația noastră este importantă și de aceea colaborăm îndeaproape cu alți lideri din industrie, cum ar fi sistemele: Meggitt Training Systems, Savage Range Systems, Paragon Tactical, Range Systems și Crestron Automation. În plus, fiecare poligon de tragere SRT este echipată cu un sistem de ventilație compatibil cu OSHA / NIOSH / EPA / NAVFAC / NEHC de catre Range Ventilation Design, Inc. – un expert recunoscut la nivel mondial în sisteme de ventilatie de înaltă specialitate.

Proiectat, Fabricat și Testat în SUA

SRT are sediul central la Laser Shot in Stafford – TX si-si desfasoara activitatea in Sugar Land – TX, intr-o cladire de productie de 2000metri patrati. Avem, de asemenea, propriul noastru poligon privat pentru testari complexe și tragri în apropiere in Richmond – TX, cu o suprafata de 40,5ha. Vizitele la facilitățile noastre sunt binevenite și încurajate, deoarece suntem foarte mândri de ceea ce facem. Spuneți-ne dacă doriți sa veniti să ne vedeti în acțiune!

Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!