Marina

Laser Shot’s Boat Crew and Naval Gunnery Trainer constă dintr-un mediu de antrenament imersiv care plasează marinarii în medii virtuale geo-tipice și geo-specifice, pentru a se instrui eficient în diferite sarcini operaționale la nivel de echipaj și în tuneluri pe apă.

Integrat cu instrumentele avansate de instruire Virtual Battlespace 3’s Tactical Weapon Simulator (VBS3-TWS),  livreaza cele mai realiste și imersive condiții posibile pentru un mediu de instruire.

Recomandat este un total de șase ecrane de proiecție fără margini care să cuprindă laturile barcii. Această configurație a ecranelor oferă un mediu încapsulat, realist și o zonă de implicare a obiectivului de 180 °. Nava este reprodusă incluzand volan și poziții de tragere pe toate partile barcii.

Proiectoare și camerele de detectare a laserului sunt montate pe podea, inafara zonei de antrenament pentru a oferi un acces mai ușor pentru întreținere și calibrare. Computerele vor fi centralizate în rețea la stația de comandă a instructorului.

Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!