Antrenamente Preliminare de Tragere

Instrucțiunea preliminară de marcaj (PMI) este concepută special pentru dezvoltarea abilităților de arme de calibru mic, susținere și calificare cu standarde de tragere directă din manuale de teren, cum ar fi FM 3-22.9, MCO 3574.2L și OP NAV INST 3591.F.

Cu ajutorul acestor cursuri puternice, utilizatorii se pot concentra pe grupare și calificare fără a fi nevoiți să meargă pe teren sau să atragă muniții și alte resurse, permițând liderilor să transforme timpul de nefuncționare al soldatului în formare de calitate, milspec, la cerere.

PMI suportă până la patru linii de formare per proiector / ecran, care marește de patru ori capacitatea de calificare pentru acest antrenament. Simulatoarele multiple pot fi conectate în rețea pentru a crea o facilitate de antrenament virtuală în interior, cu o capacitate mai mare de transfer, mai puține indatoriri și mai puțin timp pierdut decât echivalentul său din realitate.

Procesul de formare profesională a tragerilor virtuale sa dovedit a satisface sau a depăși eficiența antrenamentelor reale în numeroase studii și oferă un avantaj major, cum ar fi un mediu de antrenament sigur, unde instructorii pot fi auziți cu ușurință de întreaga formație, abilitatea instructorilor de “a se apropia” de linia de tragere și trimiterea imediată a informației către instructor cu privire la plasarea, timpul de reacție și chiar starea fiecărei arme cu arme simulate cu laser Shot Series 2.

Caracteristici

  • Feedback imediat
  • Interfață ușor de utilizat
  • Scalabil pentru o performanță mai mare
  • Ținte și scoruri cu dimensiuni precise
  • Ecran pentru instructor și monitorizarea în timp real al utilizatorilor
  • Baza de date a persoanelor și istoria antrenamentului
  • Capabil de a spori capacitatea țintei
Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!