Poligoane de Tragere Modulare

Poligonul de Tragere Modular – SRT Modular Range, este conceput pentru persoana sau afacerea cu o nevoie simplă pentru un loc sigur de antrenament si la indemana. Gama Modulară SRT este o gamă completă de poligoane personalizate(solutii la cheie). Protectie balistica 360°, zero zona de risc(ZERO-SDZ), sistem de ventilație, recuperator gloante, sistem tinte reale (sau virtuale), standuri de tragere, iluminat, comunicații, sistem de securitate, camera de control cu ​​fereastră de sticlă balistică, vestibul intrare, tratament anti-ricoseu și tratament acustic cuprinzător(exterior și interior).

Poligon Modular

Prezentare Generala

Constructia Poligonului

Poligonul este construit in cea mai mare parte in afara locului de amplasare, apoi fiind livrat pe sectiuni sau “module”. Intregul poligon este mai apoi asamblat si imbracat intr-un strat care mimeaza o cladire de metal. Mai multe modele de pereti si acoperisuri sunt disponibile pentru a se incadra in arhitectura zonei. Optional, modulele pot fi asamblate in interiorul unei cladiri deja existente care are o deschidere de cel putin(latime x inaltime) lxh: 10′ x 12′ (foot)

Realizat pentru a vă satisface nevoile

Gama modulară este disponibilă în lățimi de 16′, 24′, 32 ‘și 40’. Sunt posibile lungimi(distanțe de tragere): 10-100 yards/m, sau mai mult și sunt limitate numai de bugetul dvs. și de spațiul disponibil.

Adevărata inovație în design

În cazul în care alții iau containere de transport într-o singură călătorie din China, le modifică, le umple cu armură și apoi le pun unul lângă celălalt și sfârșesc a le numii “un” singur poligon. Gama, SRT a luat o nouă abordare si-n loc de tot cate doua linii de tragere separate de pereti, am conceput un mod ingenios de a construi o gamă modulară de poligoane cu peste 10 linii de tragere late (peste 40′) cu-n plan planșeu deschis. Inginerii SRT au conceput modulele noastre de la bază cu scopul de a oferi o zonă de antrenament complet deschisă, cu spațiu liber, fără coloane, suporturi sau pereți interiori. Misiunea SRT este – construiește fiecare modul la specificații exacte, cu dispozitive de sudură special concepute. Chiar și “gravam” instrucțiunile de sudura de pe calculator direct pe materiale pentru a ne asigura că nimic nu este ratat și că asemenea module sunt duplicate. Deoarece seria modulară SRT are capacitatea de a fi complet dezasamblată, mutată și reasamblată în altă parte, este considerată de multe ori o “achiziție de echipamente”, mai degrabă decât un “proiect de construcție”, atunci când este clasificată în bugetul guvernamental de achizitie. Aceasta poate fi o distincție importantă și poate însemna diferența în timpii de amortizare in achizitia guvernamentală, măsurată în LUNI doar, în loc de ANI.

Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!