JTS

Judgmental Training Software (JTS) îmbunătățește instruirea efectivă a utilizatorului prin scenarii de simulare interactive de înaltă definiție. Aceste scenarii sunt create din amenințările sau din situațiile anterioare din lumea reală care au dus la decese în cazul ofiterilor sau soldatilor. Utilizatorii pot interactiona cu adversarii pe ecran în medii de birou pentru a evalua amenințările și pentru a reacționa la situațiile reale. Instructorul poate evalua performanța studenților prin intermediul funcțiilor globale AAR din cadrul JTS.

Scenariile de instruire pot fi generate dintr-o bibliotecă existentă sau personalizate pentru a aborda amenințările iminente și cerințele specifice de instruire. Instruirea va imbunatatii aptitudini precum: timpul de decizie și timpul de reacție. Tehnologia de detectare a loviturilor cu ajutorul tehnologiei Laser Shot oferă cea mai reală ocazie de a se antrena, în funcție de amenințarea prezentată în scenariu.

O tabletă este inclusă în acest pachet, astfel încât instructorii să poată opera software-ul de la stația de operare pentru a ajuta stagiarii. Tableta de la distanță se va conecta la consola mini-joc prin intermediul router-ului JTS.

JTS include un editor de scenarii încorporat, care permite instructorilor cu abilități de bază în computer să creeze sau să modifice fără efort scenarii complexe. Astfel se ofera o platformă simplă pentru crearea de noi simulări care sunt generate automat și afișate într-o ierarhie de sus în jos, în timp real. În timpul instruirii, instructorul poate direcționa manual scenariul pentru a crea mai multe rezultate bazate pe interacțiunea elevului, consolidând comunicarea și înțelegerea mai profundă a continuumului de utilizare a forței.

Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!