Svalin - Recuperator Gloante

Construcția sistemului Bullet se bazează pe reducerea energiei cinetice a gloanțelor prin modificări multiple ale direcției glonțului în cadrul sistemului de șipci / panouri din oțel din interiorul capcanei glonțului. Proiectarea brevetată a capcanei de gloanțe Svalin face o adâncime de instalare de doar 500 mm, permițând distanțe de fotografiere maxime în orice instalație.

Sistem Unic de Curatare

Recuperatorul Bullet are ventilație care împiedică pâlpile și praful de la proiectile să intre în camera în care stau trăgătorii. Ventilația are un sistem de filtre în trei etape care permite reciclarea aerului de ieșire în clădirile principale de ventilație existentă.

Transportorul de deșeuri și ventilația sunt activate de un senzor acustic care reacționează la începerea fotografierii. Apoi se dezactivează 10-20 de minute după ultima fotografie, aceasta este controlată de un cronometru. Suprafețele din capcana Bullet care nu sunt în pericol să fie lovite de un proiectil vor fi vopsite.

Capcana Bullet este plasată pe perne din material polimeric care împiedică toate vibrațiile și sunetele din recuperatorul de gloante să fie conduse în corpul clădirii. Astfel, recuperatorul este complet separată de corpul clădirii în care este amplasată.

Singurul lucru de luat în considerare este sunetul armei atunci când este ușurat, restul va fi îngrijit de capcana Bullet.

Mentenanta Minimala

Componentele din oțel ale capcanei Bullet sunt proiectate să reziste la cel puțin 950000 de proiectile pe metru patrat fără întreținere, ceea ce înseamnă că capcana Bullet trebuie să fie întreținută o data la 10 ani, atunci când este vorba despre piesele din oțel.

Scuturile din cauciuc care se protejează de despicături, sunt ușor de înlocuit cu altele noi atunci când este necesar. Acest lucru poate fi realizat de personalul obișnuit din zona de tragere.

Capcana Bullet va rezista la toate tipurile de muniții de până la calibrul 3.38, cu excepția proiectilelor cu cochilie cu armură (AP).

Pardoselile din material absorbant de șocuri care protejează de asemenea alunecarea sunt livrate în camera în care este montată capcana Bullet. Covorașul și materialul de sub podea pot rezista la gloanțe rătăcite și, în acest caz, gaura din covorul de podea se „vindecă”. Covorașul este format dintr-un strat superior din cauciuc natural (SBR), acesta este un material netransparent. Pe dedesubt, se află un strat de cauciuc EPDM care absorb șocurile. Stratul EPDM poate avea o grosime de 7,12 sau 15 mm.

Adaptabilitate

Recuperatorul poate fi proiectată pentru a acoperi toți pereții din cameră. Scuturile de protecție din oțel din fața sistemului țintă și partea inferioară a capcanei Bullet sunt protejate de un scut din plastic care este propria noastră dezvoltare.

Ventilarea în recuperatorul Bullet se bazează pe un vid constant in recuperatorul Bullet în comparație cu camera din afara recuperatorului Bullet, controlată de un senzor. Aceasta duce la un flux de aer prin recuperator. În partea inferioară a cabinelor sunt amplasate câteva valve de intrare care fac ca aerul să treacă prin-un recuperator și astfel să transporte praful de plumb de la pâlpile de glonț printr-o supapă reglabilă în acoperișul cabinelor Bullet. Praful de plumb este apoi prins în sistemul de filtrare în trei etape plasat înaintea ventilatorului. Nicio parte a recuperatorului Bullet nu va recicla praful în camera în care se află trăgătorii. Acest lucru este adevărat, chiar dacă scutul de cauciuc balistic este rupt cu găuri vizibile. Ventilele de intrare menționate mai sus au grijă și de gazele grele de praf din zonă.

Zgomotul din cabina este neglijabil. Atunci când măsurați zgomotul în fotografiile existente, partea principală a zgomotului provine de la aerisirea generală a camerei.

Toate Drepturile Rezervate 2021 ©CMJ PROFESIONAL divizia DEFENSE a CMJ

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!