Politica de Confidentialitate & Cookie

Politica de confidentialitate si cookie are rolul de va informa asupra practicilor de colectare, prin intermediul cookie-urilor si a altor tehnologii de urmarire, dar si a modului de operare a informatiilor personale identificabile, pe care le colectam atunci cand accesati sau interactionati cu site-ul nostru, cu respectarea dreptului Dvs. la protectia datelor cu caracter personal care va privesc.

Politica de confidentialitate si cookie a site-ului nostru nu se aplica continutului/sectiunilor de continut/link-urilor/ actiunilor care pot fi furnizate/accesate/desfasurate prin intermediul unor site-uri terte/ browsere terte/ servere terte/ furnizori – denumite generic “parti terte” sau “terti” chiar daca apar ca fiind conectate/folosite de site-ului nostru.

Proprietarul/detinatorul acestui site nu are niciun control si nu poate fi responsabil pentru politicile si practicile de utilizare cookie sau de confidentialitate ale unor parti terte, insa acestea au obligatia de a respecta prevederile legale in vigoare si politicile de confidentialitate si cookie ale detinatorului acestui site.

Daca nu sunteti de acord cu Politica de confidentialitate si cookie a site-ului nostru, va rugam sa ne comunicati in scris optiunea Dvs. la adresa de e-mail: gdpr@cmjeler.ro si nu mai utilizati site-ul www.lasershot.ro

COOKIE

Ce sunt cookie-urile?

Un „cookie” este un fisier de mici dimensiuni, care va fi stocat temporar pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale utilizatorului de pe care se acceseaza acest site. Cookie-urile sunt complet “pasive”, nu contin programe software, virusi informatici sau spyware si nu pot accesa informatiile de pe hard-driver-ul utilizatorului, chiar daca anumite programe antivirus si anti-spyware le pot detecta.

Un cookie este format din 2 parti: numele si conținutul sau valoarea cookie-ului iar durata de existenta a unui cookie este determinata.

Cookie-urile sunt necesare pentru a oferi servicii confortabile, cum ar fi: optiunile in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, autentificarea precum si profilarea comportamentului de navigare si retinerea preferintelor utilizatorului sau utilizarea “cosului de cumparaturi”.

Prin accesarea si interactiunea cu site-ul nostru, iti exprimi acordul pentru utilizarea cookie in conformitate cu Politica de confidentialitate si cookie, in conditiile respectarii Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Ce fac cookie-urile?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un browser, cum ar fi de exemplu: Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc. si un server anume, mai precis serverul care gazduieste site-ul nostru. Vizitand un site, cookie-urile sunt plasate in scopuri de: crestere a performantei site-ului, de analiza a vizitatorilor, pentru geotargetting, de inregistrare a utilizatorilor sau pentru pentru publicitate/reclama.

Ca utilizator, puteti dezactiva/refuza/bloca folosirea cookie-urilor dar, trebuie retinut ca, refuzarea/blocarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face ca anumite functii/optiuni de pe acest site sa fie inutilizabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, puteti sterge cookie-urile in orice moment, prin intermediul setarilor browserului folosit de Dvs.

Ce cookie folosim?

Cookie-urile pot fi folosite exclusiv pentru o singura sesiune de navigare – cookie-urile de sesiune -, care sunt stocate temporar in foderul de cookie al browswerului, fiind sterse odata ce utilizatorul paraseste site-ul sau inchide fereastra browserului si unele cookie-uri care sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel site – cookie-urile persistente -, care sunt stocate pe hard drive-ul computerului sau al echipamentului utilizatorului pentru o durata configurata de site-ul care l-a plasat, putand fi sterse de utilizator in orice moment, prin intermediul setarilor browserului. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt site decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv si cunoscute sub numele de cookie-uri plasate de terti (“third party cookies”), care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta.

Cookie-urile folosite:

Strict necesare: sunt utilizate si necesare pentru functionarea site-ului nostru. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii despre dvs. care ar putea fi folosite pentru a inregistra activitatea dvs. pe internet sau pentru publicitate. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect.

Daca alegeti sa blocati aceste cookie-uri, nu putem estima cum va evolua site-ul pentru dvs. iar anumite parti ale site-ului pot sa nu mai functioneze.

De functionalitate: ajuta la imbunatatirea experientei dvs., de exemplu, reamintindu-va ce produse ati adaugat in “cosul de cumparaturi”. Acestea pot inregistra modificarile pe care le-ati facut pe site. Informatiile pe care le colecteaza pot fi facute anonime. Acestea se refera strict la site-ul nostru si nu pot urmari alte site-uri pe care le vizitati.

Aveti posibilitatea sa permiteti sau sa blocati utilizarea acestor cookie-uri, dar blocarea lor poate inseamna ca nu vom mai putea furniza anumite servicii. si chiar sa ne impiedice sa memoram ca nu ati dorit un anumit serviciu.

De performanta si analiza: sunt utilizate pentru a analiza modul in care functioneaza site-ul nostru si cum il putem imbunatati, de exemplu, care sunt paginile vizualizate cel mai des si daca intampinati mesaje de eroare. Acestea nu colecteaza informatii care va pot identifica, toate datele fiind anonime.

Utilizand site-ul nostru va exprimati acordul privind utilizarea de cookie-uri de “performanta si analiza”.

Daca le blocati, nu putem estima cum va evolua site-ul pentru dvs. iar anumite parti ale site-ului pot sa nu mai functioneze. 

Targeting/publicitate/promovare: sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informatii cu terte parti/partenerii nostri de publicitate/promovare, pentru a cunoaste cum ati ajuns pe site-ul nostru sau pentru a identifica partile de care sunteti interesat pe site. Informatiile sunt apoi utilizate pentru a individualiza modul in care comunicam cu dvs. sau pentru a individualiza continutul comunicarilor pe care vi le trimitem ori pentru a va arata reclame si pagini care credem ca va pot interesa.

Aveti posibilitatea sa permiteti sau sa blocati utilizarea acestor cookie-uri, dar blocarea lor nu ne mai permite sa individualizam continutul in baza informatiilor care reflecta interesul pe care l-ati aratat fata de paginile site-ului noastru sau ofertele ori promotiile care credem ca v-ar putea interesa ori sa imbunatatim modul in care raspundem la necesitatile dvs.

Ce se intampla cu informatiile colectate de cookie?

Informatiile colectate de cookie-urile plasate de serverul care gazduieste site-ul nostru.sunt pastrate in conditii de siguranta ridicata.

Serverul care gazduieste site-ul nostru nostru trebuie sa se conformeze cerintelor de securitate ridicata in ceea ce priveste informatiile colectate prin cookie-uri, fiind obligat sa respecte cu strictete obligatiile impuse de legea aplicabila.

Cum puteti opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul/blocarea de a primi cookie-uri pot face site-ul sau anumite pagini ale site-ului dificil de vizitat si folosit sau chiar inaccesibil.

Dezactivarea si refuzul/blocarea de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online. Cookie-urile pot fi plasate de terti (numite si “third-party cookies”), adica de un alt site pe care il vizitezi/l-ai vizitat si care, in mod anonim, a/au memorat istoricul tau de navigare.

Aveti posibilitatea sa setati din browser-ul utilizat de dvs. pentru ce tip de cookie-uri acceptati sau puteti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Insa, de exemplu, daca nu sunteti inregistat folosind cookie-urile, nu veti putea lasa comentarii.

Toate browser-ele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului dvs. sau puteti folosi optiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii. Urmatoarele link-uri va pot fi folositoare:

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Safari

Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza cookies in relatie cu publicitatea on-line dar si setarile cookie-urilor plasate de terti (“third-party cookies”) puteti consulta si site-ul administrat de Alianţa Europeană de Advertising Digital (EDAA):

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, va mai recomandam urmatoarele linkuri:

All About Cookies

Microsoft Cookies guide

Pentru a opta sa nu mai fiti urmarit de Google Analytics te rugam sa vizitezi:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

CONFIDENTIALITATEA

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Cum colectam datele dvs. si cat le pastram?

Cand accesati site-ul nostru, unele date sunt colectate prin intermediul cookie-urilor iar cand interactionati cu site-ul nostru, ca de exemplu: va inregistrati pe site, ne contactati, plasati o comanda, va abonati la newsletter , ne furnizati chiar dvs. datele.

Datele dvs. sunt colecate si pastrate numai cat este necesar pentru scopul declarat, in funcție de necesitatea lor dar si de obligațiile noastre legale, ca de exemplu pentru a menține arhive contabile, sau orice altă bază legală pentru folosirea informațiilor, cum ar fi, de exemplu: consimțământ, obligații contractuale, interese legitime.

Ce informatii colectam si de ce avem nevoie de ele?

Datele cu caracter personal colectate de site-ul nostru sunt: nume si prenume, adresa de e-mail (inclusiv informatiile continute de semnatura de e-mail), numar de telefon si eventual, localitatea si calitatea/functia in baza careia interactionezi cu site-ul nostru. Ulterior, vom mai solicita si date prevazute de legislatia financiar-fiscala, pentru facturarea produselor comandate, daca este cazul.folosite pentru inregistrarea/autentificarea ca utilizator al site-ului.

Cookie-urile vor colecta informatii ca: adresa IP/adresa MAC/device ID, informatii despre dispozitivul utilizat si navigatorul web, informatii despre modul in care utilizati site-ul nostru, care sunt informatiile de interes pentru dvs. pe site-ul nostru, locatia de unde accesati site-ul, data la cate ati accesat site-ul.

Daca ne contactati prin telefon, colectam nr. dvs. de telefon si orice informatii pe care ni le furnizati in timpul conversatiei pe care o aveti cu reprezentantul nostru. Sistemele noastre permit inregistrarea apelurilor telefonice, insa doar anumite apeluri vor fi inregistrate.

Daca ne contactati prin posta, vom colecta informatiile pe care ni le furnizati dvs. in orice comunicari postala trimisa.

Datele cu caracter personal colectate de site-ul nostru ne sunt necesate pentru a-ti furniza produse si servicii, pentru a raspunde optiunilor si preferintelor tale ori pentru a te contacta cu privire la produse si servicii noi.

Prin accesarea serviciilor noastre si completarea formularelor solicitate, iti exprimi acordul pentru colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal in scopul declarat prin prezenta Politica de confidentialitate si cookie. Refuzul/retragerea acordului/consimtamantului de a furniza datele personale necesare accesarii si interactiunii pe site poate determina imposibilitatea continuarii accesarii anumitor functii ale site-ului.

Care sunt drepturile dvs. in legatura cu datele dvs. personale?

Aveti urmatoarele drepturi: (i) dreptul la informare, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul la rectificare, (iv) dreptul de a solicita stergerea informatiilor, (v) dreptul la restrictinarea prelucrarii, (vi) dreptul la portabilitatea datelor, (vii) dreptul la opozitie – de a va opune prelucrarii datelor dvs., (viii) dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusive pe prelucrarea automata, inclusive creearea de profiluri sau (ix) dreptul de a retrage consimtamantul.

Pentru a-ti exercita oricare dintre drepturile tale cu privire la datele personale colectate si stocate de acest site, te rugam sa trimiti o solicitare in acest sens pe adresa de mail gdpr@cmjeler.ro

Cum asiguram securitatea datelor cu caracter personal?

Ne vom asiguran in permanenta ca, colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal este limitata la ceea ce este necesar pentru scopul declarat sau, atunci cand este cazul, pentru interesul legitim.

Datele cu caracter personal colectate sau furnizate pot fi dezvaluite si transferate unor parti terte cu care detinatorul site-ului este in contract, pentru a putea sa furnizam individulizat si cu profesionalism, produsele si serviciile solicitate. Partile terte au, la randul lor, obligatia de a respecta prevederile legale in vigoare aplicabile dar si politicile de confidentialitate si cookie ale detinatorului acestui site.

Accesul la datele dvs. personale este restrictionat numai pentru persoanele care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi, produse, servicii, beneficii sau alte informatii in legatura cu site-ul si care, sunt instruite cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor cu caracter personal.

Modificarea politicii de confidentialitate si cookie

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare prealabila prezentul document.

Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate si cookie va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat esti sfatuit sa o consulti periodic iar prin continuarea navigarii va exprimati acordul fata de noua vesiune/modificare a Politicii de confidentialitate si cookie.

Dispozitiile continute in prezentul document inlocuiesc toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate.

Intrebari si sugestii. Reclamatii

Daca aveti intrebari cu privire Politica de confidentialitate si cookie ori la informatiile dvs. personale, exercitarea drepturilor dvs., sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail la responsabilul pentru protectia datelor la gdpr@cmjeler.ro

Daca doriti sa nu folosim informatiile pe care ni le-ati furnizat, va rugam sa ne trimiteti un e-mail catre gdpr@cmjeler.ro cu titlul „NU utilizati datele mele” si numele dvs.

Pentru a va actualiza sau a corecta datele dvs. personale, va rugam sa contactati responsabilul pentru protectia datelor la gdpr@cmjeler.ro.

Pentru mai multe detalii privitoare la datele cu caracter personal precum si cu privire la datele care nu necesita consimtamant, iti recomandam sa vizitezi site-ul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: http://www.dataprotection.ro

© Copyright 2019 CMJeler

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

Solutii profesionale pentru antrenament si poligoane

You have Successfully Subscribed!